معرفی بهترین گوشی های گیمینگ تا 20 میلیون تومان
امروزه بسیاری از کاربران علاوه بر کارهای معمول و روزمره، به عنوان یک گیمر هم از تلفن همراه خود استفاده کرده و با آن به صورت حرفهای بازی میکنند. البته بسیاری از افراد هم صرفاً برای بازی از گوشی خود استفاده میکنند و اولویت آنها برای انتخاب گوشی، یک گوشی گیمینگ است که بتوانند ساعتها بدون مشکل باتری یا داغ کردن دستگاه، با آن بازی کنند. از این رو گوشیهای گیمینگ معمولاً به سیستم خنککننده مناسب مجهز شدهاند و همچنین ویژگیهای سختافزاری بهخصوصی دارند تا عملکرد قدرتمندی را به کاربر ارائه دهند.
ویژگی گوشی های گیمینگ
برای اجرای بازیها، تراشه مهمترین عامل در گوشیهای هوشمند است. از این رو بهرهمندی از تراشۀ قدرتمند در این گوشیها مهمترین ویژگی است. از امکاناتی که در گوشی های گیمینگ وجود دارد میتوان به شارژدهی زیاد، صفحهنمایش بزرگ با نرخ بهروزرسانی بالا، سیستم خنککننده مناسب و وجود بلندگوهای استریو اشاره کرد.
با اینکه اکثرا از حساسیت ویژگیهای سختافزاری در این گوشیها گفته میشود، اما لازم است به نرمافزار گوشی هم دقت کنید. در سالهای اخیر، سازندگان در کنار اهمیت بالای سختافزار، توجه بیشتری به نرمافزار هم کردهاند و هر شرکت، گوشیهای هوشمند خود را با گیملانچرهای اختصاصی عرضه میکند. ممکن است بپرسید گیم لانچر چیست؟ گیملانچرها درواقع با بهینهسازی دستگاه باعث اجرای هرچه بهتر بازیها و عملکرد بالا در گوشی میشوند. البته نقش گیملانچر به همین مورد خلاصه نمیشود و امکانات دیگری نیز دارند؛ به عنوان مثال امکان ضبط ویدئو از صفحهی بازی، میانبر برای گرفتن اسکرینشات، بستن اعلانات (نوتیفیکیشنها) و جلوگیری از لمس ناخواستهی صفحه.
بهترین گوشی گیمینگ تا 7 میلیون تومان
شیائومی Redmi 12C
این گوشی به عنوان ارزانترین گوشی گیمینگ، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است. حضور تراشۀ نسبتاً قدرتمند Helio G85 امکان اجرای بازیهای محبوب موبایل مانند کالآفدیوتی و پابجی موبایل را برای این گوشی فراهم میکند. صفحهنمایش 6.71 اینچی با رزولوشن 720×1650 پیکسل از نوع IPS، باتری قوی با ظرفیت 5000 میلیآمپرساعت و بهرهمندی از رم 6 گیگابایت، باعث ارزش خرید بالای این گوشی اقتصادی میشوند. از نقاط ضعف این گوشی میتوان به توان حداکثر 10 وات باتری برای شارژ مجدد اشاره کرد. در مجموع باید توجه کنید که نمیتوان انتظار بسیار بالایی از این گوشی داشت اما عملکرد مناسب و قابل قبولی در بازۀ قیمتی خود دارد و درواقع گزینهای حداقلی برای گیمینگ است.
ریلمی Narzo 50
ریلمی Narzo 50 گزینۀ دیگری در این بازۀ قیمتی میباشد که برای آن از پردازندۀ خوب هلیو G96 شرکت مدیاتک استفاده شده است. همچنین صفحهنمایش 6.6 اینچی با وضوح فولاچدی و نرخ بهروزرسانی 120 هرتز نقطه قوت این گوشی در مقایسه با ردمی 12C به حساب میآید. ظرفیت باتری این گوشی 5000 میلیآمپرساعت بوده و با حداکثر توان 33 وات شارژ مجدد میشود. اما از نقاط ضعف این گوشی هم میتوان به داشتن رم 4 گیگابایت اشاره کرد که متاسفانه برای برخی از کاربران رضایتبخش نیست.
در مقایسه این گوشی با مدل قبلی توجه کنید که تراشۀ هلیو G96 که در ریلمی Narzo 50 به کار رفته است، در پردازشهای گرافیکی عملکرد بهتری نسبت به تراشۀ هلیو G85 در ردمی 12C دارد.
شیائومی پوکو M5
شیائومی Poco M5 یکی دیگر از گزینههای خوشقیمت برای خرید گوشی گیمینگ است. حضور تراشۀ خوب Helio G99 شرکت مدیاتک، باعث عملکرد مناسب گوشی در این بازۀ قیمتی میشود. این گوشی که حدود یک میلیون تومان از گوشی Redmi 12C گرانتر بوده و با قیمت حدود 6 میلیون تومان میتوانید آن را خریداری کنید، از لحاظ سختافزاری ارزش خرید خیلی بالاتری دارد. صفحهنمایش 6.58 اینچی این گوشی با رزولوشن 1080×2408 پیکسل از نوع IPS، توانایی نمایش 401 پیکسل در هر اینچ و نرخ بهروزرسانی 90 هرتز دارد. ظرفیت باتری این گوشی 5000 میلیآمپرساعت بوده و با حداکثر توان 18 وات قابل شارژ است. نقطه ضعف این مدل، عدم وجود بلندگوهای استریو میباشد اما نکات قوتی دیگری مانند دوربین اصلی 50 وات و امکان پشتیبانی از کارت حافظه میکرو SD دارد.
ریلمی 7 نسخه 5G
این گوشی ریلمی از لحاظ قدرت پردازشی از گوشیهای همقیمت خود یک پله بالاتر است چرا که به تراشه هفت نانومتری Dimensity 800U شرکت مدیاتک به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G57 MC3 مجهز شده و عملکرد بالایی به کاربر ارائه میدهد. صفحهنمایش 6.5 اینچی از نوع IPS، برای این گوشی در نظر گرفته شده که توانایی نمایش 405 پیکسل در هر اینچ و نرخ بهروزرسانی 120 هرتز دارد. ظرفیت باتری این گوشی 5000 میلیآمپرساعت بوده و با حداکثر توان 30 وات قابل شارژ است. نقطه قوت دیگر این گوشی نسبت به گوشیهای معرفی شده قبلی، رم 8 گیگابایت میباشد که رضایت بیشتری از کاربر جلب میکند. این گوشی را با قیمت حدود 7.5 میلیون میتوانید تهیه کنید.
بهترین گوشی گیمینگ تا 12 میلیون تومان
سامسونگ Galaxy M33 5G
وجود پردازنده اختصاصی اگزینوس 1280 شرکت سامسونگ در این مدل، سبب توانایی گوشی در ارائه عملکرد کاملاً قابل قبولی در اجرای بازیهای سنگین میشود. صفحهنمایش با ابعاد 6.6 اینچ و رزولوشن 1080×2408 پیکسل از نوع TFT LCD برای این گوشی در نظر گرفته شده است که توانایی نمایش 400 پیکسل در هر اینچ و حداکثر نرخ بروزرسانی 120 هرتز از ویژگیهای آن میباشد. باتری M33 دارای ظرفیت 6000 میلیآمپرساعت بوده و با توان 25 وات قابلیت شارژ سریع نیز دارد. پنل نمایشگر TFT LCD و همچنین عدم وجود اسپیکر استریو از نقاط ضعف این گوشی به شمار میروند.
سامسونگ Galaxy A34
گوشی گلکسی A34 یکی از میانردههای سامسونگ میباشد که به دلیل مشخصات فنی قدرتمند و قیمت مناسبش، ارزش خرید بالایی دارد و از بهترین گوشی های گیمینگ سامسونگ به حساب میآید. تراشۀ دیمنسیتی 1080 شرکت مدیاتک برای این گوشی در نظر گرفته شده است که سبب عملکرد بسیار خوبی در اجرای انواع برنامهها و بازیهای سنگینی همچون آسفالت 9 و کالآفدیوتی موبایل میشود. صفحهنمایش 6.6 اینچی با رزولوشن 1080×2340 پیکسل از نوع Super AMOLED (سوپرامولد)، با کیفیت نمایش فوقالعاده، وضوح تصویر چشمنواز و تفکیک رنگی مناسب میتواند نظر هر مخاطبی را به خود جلب کند. توانایی ارائه حداکثر روشنایی 1000 نیت، نرخ بهروزرسانی 120 هرتز و همچنین توانایی نمایش 390 پیکسل در هر اینچ، از دیگر ویژگیهای این صفحهنمایش میباشند. ظرفیت باتری A34 نیز 5000 میلیآمپرساعت میباشد و قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع با توان 25 وات را نیز دارد. دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی به همراه OIS، مقاومت در برابر آب و گرد و غبار (استانداردIP67) و اسپیکرهای استریو از نقاط قوت گوشی سامسونگ Galaxy A34 به شمار میروند.
شیائومی پوکو F4
گزینۀ دیگری که قصد معرفی آن را داریم، شیائومی Poco F4 میباشد. پردازندۀ اسنپدراگون 870 5G که از قدرتمندترین پردازندههای شرکت کوالکام میباشد، برای این گوشی در نظر گرفته شده است که عملکرد بسیار خوبی در اجرای برنامههای کاربردی و بازیهای سنگینی مثل کالآفدیوتی موبایل دارد. صفحهنمایش 6.6 اینچی با رزولوشن 1080×2400 پیکسل از نوع AMOLED (امولد)، توانایی ارائه حداکثر روشنایی 1300 نیت، نرخ بهروزرسانی 120 هرتز و همچنین توانایی نمایش 395 پیکسل در هر اینچ، در این گوشی استفاده شده است. باتری با ظرفیت 4500 میلیآمپرساعت این گوشی، قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع با توان 67 وات دارد.
بهترین گوشی گیمینگ تا 20 میلیون تومان
شیائومی پوکو F5
گوشی بعدی شیائومی Poco F5 میباشد که به دلیل بهرهمندی از تراشۀ قدرتمند، عملکرد بسیار بالایی در زمینه گیمینگ دارد. این گوشی به تراشه Snapdragon 7+ Gen 2 شرکت کوالکام مجهز شده است و به همین دلیل توانایی ارائه عملکرد بسیار خوبی در اجرای برنامههای کاربردی و بازیهای محبوب موبایل دارد. صفحهنمایش 6.6 اینچی با رزولوشن 1080×2400 پیکسل از نوع AMOLED (امولد)، با توانایی ارائه حداکثر روشنایی 1000 نیت و نرخ بهروزرسانی 120 هرتز، انتخاب بسیار مناسبی برای این گوشی بوده است. باتری گوشی 5000 میلیآمپرساعت ظرفیت داشته و همچنین قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع با توان 67 وات را هم دارد.
سامسونگ Galaxy A54
یکی از مدلهای محبوب سری A سامسونگ، گوشی Galaxy A54 میباشد که با ویژگیهای قدرتمندی که دارد، یک گوشی گیمینگ مناسب به شمار میرود. این گوشی به تراشه اگزینوس 1380 اختصاصی شرکت مجهز شده است. حضور پردازنده قوی سبب شده تا این مدل به خوبی از پس بازیهای سنگین موبایل (مثل آسفالت 9 یا کالآفدیوتی موبایل) برآید. صفحهنمایش 6.4 اینچی با رزولوشن 1080×2340 پیکسل از نوع Super AMOLED (سوپرامولد)، وضوح تصویر بالا و تفکیک رنگی مناسبی ارائه میدهد. از دیگر ویژگیهای این صفحهنمایش باکیفیت میتوان به توانایی نمایش 403 پیکسل در هر اینچ، حداکثر روشنایی 1000 نیت و نرخ بهروزرسانی 120 هرتز اشاره کرد. خوب است بدانید این نرخ بهروزرسانی نقش بهسزایی در کیفیت اجرای بازیهای سنگین دارد و خود نقطه قوتی برای گوشی گیمینگ به حساب میآید. ظرفیت باتری A54 5000 میلیآمپرساعت است و قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع با توان 25 وات را نیز دارد. در مجموع با توجه به مشخصات بررسی شده و تستهای گرفته شده از Galaxy A54، میتوان آن را در لیست بهترین گوشی های گیمینگ قرار داد.
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی و بررسی بهترین گوشی های گیمینگ تا 20 میلیون تومان پرداختیم. هر کدام از این گوشیها با توجه به ویژگیهایی که دارند و قیمتی که برای آنها در نظر گرفته شده، ارزش خرید بالایی دارند. آیا شما تجربه استفاده از گوشی های گیمینگ را داشتهاید؟ به نظر شما گوشی مناسب بازی چه ویژگیهایی دارد؟ از نظرات و تجارب ارزشمند شما عزیزان استقبال میکنیم.