آشنایی با ویژگی های هندزفری بلوتوثی

نوشته شده در 27 آبان 1402
مقالات آموزشی
آشنایی با ویژگی های هندزفری بلوتوثی

هدفون و هندزفری یکی از پرفروش‌ترین لوازم جانبی موبایل به شمار می‌رود که اکثر افراد حداقل یک بار از آن‌ها استفاده کرده‌اند. هندزفری در موارد بسیاری کاربرد دارد؛ از گوش دادن به موسیقی و تماشای فیلم گرفته تا برقراری تماس و صحبت کردن. هندزفری بلوتوثی (هندزفری بی سیم) یا همان هدست بلوتوثی یکی از انواع هندزفری می‌باشد که طی چند سال گذشته تنوع و محبوبیت زیادی داشته‌اند. در این مقاله قصد داریم به بررسی ویژگی‌های هندزفری بلوتوثی بپردازیم.

 

هندزفری بلوتوثی

 

 

ساختار هندزفری بلوتوثی

هندزفری‌های بلوتوثی (بی‌سیم) دارای یک ساختار کلی هستند که این ساختار شامل درایور صوتی، گیرنده بلوتوثی، تقویت‌کننده‌های داخلی و دیگر اتصالاتی که برای حذف نیاز به سیم ضروری است، می‌باشد. تمامی این اتصالات و قطعات با توجه به نوع کیفیتی آن‌ها به هزینه تولید آن می‌افزایند. هندزفری های بلوتوثی برای اتصال به گوشی هوشمند از بستر بلوتوث استفاده می‌نمایند.

 

 

هندزفری بلوتوثی

مزایای هندزفری بلوتوثی

 

 

مزایای هندزفری بلوتوثی

همانطور که گفتیم، امروزه هندزفری‌های بلوتوثی در میان افراد از محبوبیت خاصی برخوردار هستند؛ امکانات و مزایای استفاده از هندزفری های بلوتوثی دلیل این اتفاق است. برخی از مزایای استفاده از هندزفری‌های بلوتوثی را در زیر بررسی خواهیم کرد:

 

راحتی بیشتر

از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت هندزفری‌های بلوتوثی، عدم وجود سیم اضافه‌ای است که در هنگام کار مشکل‌ساز می‌شود. نبود سیم اضافه به آسایش بیشتر در هنگام استفاده منجر می‌شود. همچنین این نوع هندزفری‌ها دارای محدودیت‌های بسیار کمی هستند و توانایی اتصال به اکثر دستگاه‌ها و پلتفرم‌ها را دارند.

 

اندازه کوچک‌تر

از دیگر دلایل محبوبیت آن‌ها سایز کوچک آن‌ها است. همین مورد باعث راحتی کار و راحتی جابه‌جایی (قرارگیری بی‌دردسر در کیف یا جیب) می‌شود. این دسته هندزفری‌ها هر بار کوچک‌تر از قبل تولید شده و مجهز به دستیار صوتی‌های داخلی نیز هستند.

 

بُرد زیاد

برد اکثر مدل‌های بی‌سیم به خوبی به 9 تا 10 متر (یا شاید 15 متر) هم می‌رسد. (البته استثنائاتی هم وجود دارد که بعضی از مدل‌های بی‌سیم هستند که برد مفید 30 متری دارند!)

 

دکمه کنترل صدا

در هندزفری‌های بلوتوثی، دکمه کنترل صدا بر روی گوش کاربر قرار گرفته و به راحتی می‌توان مکالمه یا موسیقی را قطع و وصل کرد.

 

مزایای هندزفری بلوتوثی

 

 

معایب هندزفری بلوتوثی

در کنار ویژگی‌های مثبت، هندزفری بی سیم معایبی هم دارد که در ادامه مهم‌ترین آن‌ها ذکر می‌شود:

 

کیفیت صدای کمتر

از اولین و مهم‌ترین معایب این نوع از هندزفری‌ها کیفیت صدای کمتر آن‌ها نسبت به هندزفری‌های سیمی است. این کیفیت صدا با دور شدن از منبع پخش بیشتر و بیشتر کاهش پیدا می‌کند.

 

قیمت بالاتر

هندزفری‌های بلوتوثی نسبت به هندزفری‌های سیمی قیمت بالاتری دارند. گاهاً ممکن است مدلی از هندزفری سیمی با قیمتی پایین‌تر کیفیتی مشابه یک مدل هندزفری بی‌سیم داشته باشد.

 

نیازمندی به شارژ مجدد

هندزفری‌های بلوتوثی (بی‌سیم) برای کار نیاز دارند به صورت مداوم شارژ شوند و همیشه باید از کیس شارژر آن‌ها استفاده کرد.

 

امکان قطعی و وصلی در اتصال

ممکن است در هنگام کار با هندزفری بلوتوثی، متوجه وجود لگ و یا کندی در اتصال، یا حتی قطع اتصال شوید. (البته در صورتیکه از هندزفری باکیفیتی استفاده کنید این احتمال بسیار کمتر است. همچنین این مورد هم لازم به ذکر است که در طرف مقابل که هندزفری سیمی قرار دارد هم به دلیل کشیدگی یا قطعی سیم ممکن است دچار قطع و وصلی صدا شوید.)

 

هندزفری بلوتوثی

 

 

سخن پایانی

هدف از جمع‌آوری این مقاله، آشنایی بیشتر شما عزیزان با هندزفری بلوتوثی و آگاهی از مزایای و معایب آن‌ها بود که بتوانید با دقت بیشتری به بررسی و انتخاب بپردازید. برای خرید هندزفری بلوتوثی می‌توانید از سایت کاردو همراه دیدن فرمایید. از نظرات و تجارب ارزشمندتان استقبال خواهیم کرد.

 

برچسب‌ها: هندزفری بلوتوثی هندزفری بی سیم هندزفری سیمی
Atefe
Atefe
1 سال پیش
چند ساله که از هندزفری بلوتوثی استفاده میکنم به جای هندزفری سیمی و خیلی راضیم
پاسخ
محسن حیدری
محسن حیدری
1 سال پیش
خوشحالم که تجربه خوبی از خرید هندزفری بلوتوثی داشتید.
ممنونم که تجربه خودتون رو با ما به اشتراک می‌گذارید.

تینا
تینا
1 سال پیش
انقدر تو زندگیم هندزفری خریدم و سیماشون گره خورد که توبه کردم دیگه سمت هندزفری سیمی نرم 😂
پاسخ
محسن حیدری
محسن حیدری
1 سال پیش
برای جلوگیری از گره خوردن سیم هندزفری باید مراقب بود و متاسفانه همین گره خوردن از معایب هندزفری سیمی هستش.
امیدوارم از هندزفری بلوتوثی تجربه خوبی داشته باشید.
جستجو
ویجت‌ها
کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به فروشگاه کاردو همراه آدان است.
طراحی و توسعه : نونگار پردازش